Over ons

Hieronder vindt u meer informatie over Tienda Di Lei, onze doelen en denkwijzen

Protecting the Law Since 1980

Asosashon Tienda di Lei is een vereniging, die op 5 mei 1980 op initiatief van een aantal studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de toenmalige Universiteit van de Nederlandse Antillen, nu University of Curaçao dr. Moises da Costa Gomez, is opgericht.

Het doel van Asosashon Tienda di Lei is om juridisch advies en juridische bijstand te verlenen aan de lagere-inkomensgroepen van de Antilliaanse samenleving.

Wij trachten dit doel te bereiken door het geven van juridische adviezen en juridische bijstand tegen een laag tarief. Wij doen dit voor alle rechtsgebieden behalve het strafrecht.

Onze filosofie

1

De mens op de eerste plaats

Voor Asosashon Tienda di Lei is het menselijke aspect belangrijker dan het financieel aspect. We zijn er om iedereen bij te staan.

2

Effectiviteit

Asosashon Tienda di Lei heeft momenteel meer dan veertig leden. Hierdoor kunnen wij effectief omgaan met de zaken van cliënten.

3

Kwaliteit door middel van teamwerk

Asosashon Tienda di Lei werkt in teams en dit bevordert de kwaliteit van ons resultaat. Verder worden wij ondersteund door onze Raad van Bijstand en de hoogleraren van de University of Curaçao.

Heeft u juridisch advies nodig?
Maak een afspraak met ons

Click here to book the appointment using setmore